pk003110: Hamburger-Konzerne - Staeck, Klaus; Steidl, Gerhard; Edition Staeck; Burkhard/Bilderberg
"Een postkaart uitgegeven door Klaus Staeck in 1989. Afbeelding: kleurenfoto van gekapt regenwoud met daarvoor een bord met een hamburger en de tekst: Hier wird nutzloser Regenwald in kostbares Weideland verwandelt/ Hamburger Konzerne Partner für die Dritte Welt. Tekst verso: originalgrafik-serie A, Nr. 90 199, Klaus Staeck (1987), Hamburger-Konzerne; Foto: Burkhard/Bilderberg. Copyright und Vertrieb: Edition Staeck, D-69010 Heidelberg. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"