We mogen niet op onze lauweren rusten : Zuhal Demir gretig in de weer voor Gelijke Kansen - De Roover, Dennis; Demir Zuhal (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Dennis De Roover interviewt Zuhal Demir Fonds Suzan Daniel (FSD)"