Lokale radio's maken roze programma's, nationale zenders wachten af [Antwerpen, Dendermonde, Brussel] - Demasure, Kristof (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Kristof Demasure Fonds Suzan Daniel (FSD)"