fo027150: NCOS project 1589 Vrouwenwerking in Comas, Peru. Een realisatie van Apdes - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1589; Kleurenfoto, van een demonstratie. In 1988 ontwikkelden de scholen een intensieve activiteit van steun aan de rechten van de vrouw en voor de deelname van de organisaties. NCOS project 1589 Vrouwenwerking in Comas, Peru. Een realisatie van Apdes; Asociation de Romacion y Desarrollo Social. Land/Regio: Peru; Code: PERU/86; Projectnaam: Vrouwenwerking in Comas; Series: Projectnummer: 1589; Land/Regio: Peru; Code: PERU/86; Projectnaam: Vrouwenwerking in Comas; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"