fo022397: Herman Van Den Reeck (1920)
"Zwart-witfoto van Herman Van Den Reeck, een vrijzinnig student van de VUB Brussel die tijdens een verboden 11-julibetoging te Antwerpen door de politie werd doodgeschoten. Antwerpen, 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"