fo028340: Ile d'Ouessant - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van 3 windmolens op het Franse eiland Ouessant. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"