vl000405: BSP, Belgische Socialistische Partij - Bandera
"Vlag van de BSP met in de broektop: een zwarte cirkel omlijnd met een smalle witte band met daarin de initialen BSP, onderaan naar de vluchthoek toe: Ninove. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"