af017277: C.S.C. Kunstbal - CSC-Vormingswerk (1980)
"Affiche uitgegeven in 1980 door CSC-vormingswerk voor een bal in Eeklo. Tekst: C.S.C.-VORMINGSWERK AFDELING EEKLO. C.S.C. KUNSTBAL op 13 september 1980 om 20 uur ORKEST: THE EARINGS, Show dansschool Rose De Leyn, Trekking kunsttombola door S.P. Voorzitter Karel Van Miert. Met medewerking van: Codep – Bond Moyson – Bloemen De Vuyst Waarschoot – ASLK – NMKN – Verzekering De Bij en De Vree – Noordstarfonds – Verzekering Noordstar en Boerhave. in zaal Koninklijk Atheneum Eikelstraat – Eeklo. Inkom: 50 fr Plus-3-pas – CJP: 30 fr. Vrij van zegel art. 198)7. CODEP UW SPAARKAS! PRIVATE SPAARKAS C.V."