af002098: Welterusten - Verelst, J.; Gelijkheid en Recht (1956)
"Affiche van J. Verelst uitgegeven in 1956 door Gelijkheid en Recht voor een toneelvoorstelling. Afbeelding: tekening van een kind op een trap binnenshuis. Tekst: GELIJKHEID EN RECHT. STADSSCHOUWBURG MECHELEN. ZATERDAG 14 APRIL 1956, TE 20 U. COME BACK PETER Blijspel in 3 bedrijven door A.P. DEARSLY. REGIE: Piet VERHEYDEN. PRIJZEN DER PLAATSEN: 30 - 25 - 20 - 10 F. WELTERUSTEN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"