Langs de boorden van de Schelde - Antonisse, Rinus; Hoonhorst, René; Jansen, Ben; Peeters, Hans (Raamsdonkveer: Vèrse Hoeven, 2005)
"Auteurs: Rinus Antonisse, René Hoonhorst, Ben Jansen, Hans Peeters Publicatie naar aanleiding van de campagne 'De Schelde natuurlijk!', met WWF, Natuurpunt en Bond Beter Leefmilieu als Belgische coalitiepartners."