fo024212: Linnenverdeling W.O.I. - Devaivre, Lucien (1914)
"Zwart-witfoto van het knipatelier van L'Union patriotique des femmes Belges (onderdeel Brussels hulpcomité) tijdens de Eerste Wereldoorlog. Hier werd de stof geknipt waarmee later kledij werd gemaakt. Brussel, 1914-1915. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"