af011209: Pink Summer Party - Edelweis; Go Different; Eeckhoudt, Johan (2002)
"Affiche uitgegeven in 2002 door de holebigroep Go Different voor een fuif. Afbeelding: tekening van de tekenfilmfiguur de Pink Panther met zonnbril op voor de wereldbol. Tekst: VRIJDAG 28 JUNI TAVERNE-DANSCAFE THE FOX-REINAERT Stationstraat 46 9160 Lokeren HOLEBIFUIF GO DIFFEREN PINK SUMMER PARTY. Vanaf 22.00 uur. Inkom: 5 euro en 4 euro (korting voor FWH-pas, Ligaleden, CJP-pas en eigen leden). INFO EN ORGANISATIE Go Different, Lokeren Holebigroep Postbus 8 - 9160 Lokeren - Tel. 09 234 18 78 - GSM 0486 39 41 72 E-mail: godifferent@hotmail.com. V.U.: Johan Eeckhoudt, Jubileumlaan 194, 9000 Gent - Vrij van zegel art. 198. Druk. Edelweis - Tel./Fax 09 348 38 71. (sic!) Sponsors: TAVERNE «LAMME GOEDZAK» Altijd welkom Dinsdag gesloten. Lokerse Baan 30 - Belsele. Café 't SPEELSE GEWETEN Alle dagen open vanaf 14 u. Donderdag gesloten. Alle dagen snacks. Lucien Reychlerstr. 3 • Waasmunster Tel. 052 46 20 93. Cafetaria «DURMEBAD» Steven BAYENS Openingsuren: maan-, dins-, donder-, vrijdag vanaf 17 u. woensdag vanaf 14 u. zater- en zondag van 9 tot 17 u. Tel. 09 339 13 06. Groenten en fruit belegde broodjes Markt 41 Lokeren. Café «FRANCORCHAMPS» Patrick Van de Velde-Boston Della Zuana Dagelijks open van 10 tot 01 uur. Vrijdag en zaterdag van 10 tot 03 uur. Dinsdag gesloten. Vredegerechtstraat 2 • 9160 Lokeren • Tel. 09 348 17 96. Schilder & Decoratie FILIP VERHULST Slagveldstraat 36 • Lokeren Tel./Fax 09 349 41 76. TAVERNE - DANSCAFE THE FOX-REINAERT Elk week-end ambiance verzekerd met DJ Homer. Stationstraat 46 - Lokeren Tel. 09 348 35 24. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"