af016316: Volkskultuur: dood of levend? - De Schrijver, Hendrik; Werkgroep Volkskultuur; Kultuurraad Ninove; Plaatselijke openbare bibliotheek (pob) Ninove
"Affiche van Hendrik De Schrijver uitgegeven in 1988 door de Werkgroep Volkskultuur, de Kultuurraad Ninove en de plaatselijke openbare bibliotheek (pob) Ninove voor de gespreksavond Volkskultuur: dood of levend?. Afbeelding: stoet met paard, reuzen en muzikanten. Tekst: VOLKSKULTUUR DOOD OF LEVEND? GESPREKSAVOND met RENAAT VAN DER LINDEN, ROBERT RUYS, JULIEN DE VUYST; moderator RUFIJN DE DECKER; OPTREDEN VOLKSMUZIEKDUO ARJAUN. ORGANISATIE: WERKGROEP VOLKSKULTUUR, KULTUURRAAD, P.O.BIBLIOTHEEK NINOVE. INKOM 50 F. KOUTERBAAN 34 OKEGEM. VRIJD. 22 APRIL '88 20u. BUURTHUIS OKEGEM. ASLK we doen met u mee. foto Hendrik De Schrijver. verantw. uitg.: rufijn de decker, f. tavernestraat 23 ninove. vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"