Pier Paolo Pasolini : in de hand van de engel. Pasolini en de ontmaskering van de mythe - van Herk, Henk (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Henk van Herk Fonds Suzan Daniel (FSD)"