af001782: Voorwaarts en niet vergeten - Bentos, Achiel; Culturele Centrale; Peleman, André (1986)
"Affiche uitgegeven in 1986 door de Culturele Centrale voor een diavoorstelling over de geschiedenis van de socialistische beweging. Afbeelding: zwart-witfoto van het schilderij 'De klok slaat vijf ure!' van Achiel Bentos. Bijschrift: bron: A.M.S.A.B. Gent. Tekst: VOORWAARTS EN NIET VERGETEN. DIAMONTAGE over de GESCHIEDENIS van de SOCIALISTISCHE ARBEIDERSBEWEGING. CULTURELE CENTRALE. V.U: A. Peleman, Hoogstr. 42, 1000 Brussel - vrij van zegel: art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"