fo028051: Bélandres au bord de L'Escaut - De Smet, Robert
"Zwart-witfoto van verschillende binnenschepen die aangemeerd liggen in de haven langs de Schelde. Jaren 1920. Robert de Smet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"