fo013136: Spaanse Burgeroorlog
"Zwart-witfoto van Spaanse kinderen die door pleegouders worden opgevangen tijdens de Spaanse burgeroorlog. Groepsfoto met v.l.n.r. o.a. Robert Detaevenier, Auguste Debunne, Cyriel Blieck en Sirène Blieck. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"