fo011498: Volksdrukkerij Gent - Beheyt, Jules
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van Richard Vankenhove en Adolf De Backer in een kantoor van de Volksdrukkerij in de Hoogpoort in Gent, jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"