fo030445: Belgische fotografen; Alex Vanden Berghe; Fotografie - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van fotograaf Alex Vanden Berghe in de zetel met een glas in de hand. 1978 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"