fo028799: Das sind türkische Schulmädels van heute - wie bei uns - Kurt & Margot Lubinski
"Zwart-witfoto van enkele Turkse meisjes in schooluniform. Opschrift: Ze weten het niet meer dat hun moeder vroeger steeds de sluier moest dragen. Turkije , jaren 1930. Kurt en Margot Lubinski. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"