vl001173: Holebi, Condomobiel
"Een geelkleurige synthetische vlag gebruikt tijdens de verschillende campagnes van het IPAC (Sensoa). Tekst: Condomobiel. (In 2001 integreerden IPAC soa & aids-vzw, het Aidsteam en de Hiv-Vereniging Vlaanderen. Ook The Foundation/Het Buddysysteem en de Aidstelefoon integreerden hun werking in de loop van dat jaar). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"