af016645: Tentoonstelling Louis Paul Boon - Culturele Centrale Mechelen; Staes, Rudy
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Culturele Centrale Mechelen voor de tentoonstelling Louis Paul Boon. Tekst: ABVV, Culturele Centrale. Tentoonstelling Louis Paul Boon. Grafisch werk van de 20 jaar geleden overleden kunstenaar. Stedelijke Feestzaal Leermarkt - Mechelen. Vrijdag 15 oktober: 18-20 uur. Zaterdag 16 oktober: 10-16 uur. Zondag 17 oktober: 14-18 uur. Vrije toegang. Deze tentoonstelling is een productie van Culturele Centrale. Vrij van zegel: art. 198. V.u: Rudy Staes, Zakstraat 16 - Mechelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"