af014960: Tulpin Redgy 1e plaats op SP-lijst nr 1 - SP; Deledicque, Albert (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gistel. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Redgy Tulpin. Tekst: TULPIN REDGY 1e plaats op SP-lijst nr 1. VRIJ VAN ZEGEL - GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 10 OKTOBER 1982. Ver. uit.: Albert Deledicque - Lijsterbeslaan 14 - Gistel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"