kal000290: Natuurreservaten vzw, kalender 1998
"Wandkalender uitgegeven door Natuurreservaten vzw voor het jaar 1998 met foto's van fauna en flora in Damme, het natuurreservaat Het Wik, De Vorte Bossen in Ruiselede, de Leiemeersen in Oostkamp, De Vallei van de Ewarte Beek in Hechtel-Eksel, Natuurreservaat Torfbroek in Kampenhout, Natuurreservaat Doode Bemde Leuven, Snepkensvijver in Lichtaart, Bourgoyen-Ossemeersen in Gent, Natuurreservaat de Blankaart, De Maaswinkel in Maasmechelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"