De Landbouwer : volks-weekblad voor den buiten : maandblad voor buitenlieden (Gent: E. Claeys; A. De Backer; J. Reyniers; E. Stautemas)
"Bibliotheek Camille HuysmansWijziging ondertitel: Maandblad voor buitenlieden (maa 1895) Eerste nummer: 29 jul 1894 Hoofdredactie: Garenplaats, Gent Redactie: Thilo, L. Grandeau, S. Boersen, L. Hardijns, Libert Beheer: Garenplaats, Gent Drukker/Drukkerij: Em. Claeys, Metserstraat 20, Gent / Em. Claeys, Van Eyckstraat 6, Gent (apr 1895) / Em. Claeys, Kleistraat 95, Gent(aug 1896) / Ad. De Backer, Garenmarkt 9, Gent (feb 1897) / J. Reyniers, Boomgaardstraat 2, Gent(nov 1896) / Ad. De Backer, Garenmarkt 9, Gent (feb 1897) / J. Reyniers, Boomgaardstraat 2, Gent (7 maa 1897) / E. Stautemas, Samenw. Volksdrukkerij, Garenmarkt, 9, Gent (25 apr 1897) / E. Stautemas, Samenw. Volksdrukkerij, Speldenstraat 7, Gent (nov 1897)"