af001488: Albert Bils, lijstduwer. Onze gemeente verdient beter. SP - SP Kortenaken
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) Kortenaken voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Albert Bils, lijstduwer. Onze gemeente verdient beter. SP. Verkiezingsdrukwerk gemeenteraadsverkiezing 8 oktober 2000. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"