fo017410: Economie, Beurs van Brussel - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een dame/vrouw zittend aan een tafel met een grote aktentas op de Beurs van Brussel. 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"