fo021967: Betoging tegen racisme, apartheid en fascisme - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging tegen racisme, apartheid en fascisme, georganiseerd door het AFF (anti-fascistisch front), vermoedelijk in Antwerpen, september 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"