af009789: Verder werken aan de toekomst van onze gemeente - SP; Stekelorum, Rik (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) (Koksijde) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van 2 vrouwen en 3 mannen met de armen om elkaars schouders voor een afrastering. Tekst:"