520.0680: Dossier betreffende de tweede uitbreiding van het natuurgebied Molse Nete te Balen, Mol en Geel - Natuurpunt
"Collection: Natuurpunt; Biografie: 1. Korte beschrijving Natuurpunt is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging die tot doel heeft om kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen te beschermen . De werking bestaat uit vier pijlers: • aankopen, beheren en openstellen van natuurgebieden • ondersteunen van lokale afdelingen en organiseren van activiteiten • vergroten van kennis over de natuur door de ondersteuning van natuurstudiegroepen en hosten van het portaal waarnemingen.be • deelnemen aan het maatschappelijk debat en bepleiten van meer en betere natuur