af017926: Plan. Sinds de socialistische regeeringsdeelneming werd de helft der werkloozen terug aan den arbeid gesteld - Samenwerkende drukkerij Lucifer; BWP; Syndikale Kommissie van België
"Affiche uitgegeven in 1936 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) en de Syndikale Kommissie van België (SKB) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: PLAN. Sinds de Socialistische Regeeringsdeelneming werd de helft der werkloozen terug aan den arbeid gesteld. WILT GIJ KRISIS EN WERKLOOSHEID VOLLEDIG UITROEIEN? STEMT VOOR DE SOCIALISTEN. 28453 Samenw. drukk. Lucifer (Bestuurder: S. Vanden Bosch), 8, Kapellemarkt, Brussel. Vrij van zegel. Wetgevende verkiezingen 1936. Nr 13. B.W.P. - S.K.B. - PROPAGANDA-CENTRALE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"