ls000001: Boer met hooi - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Linoleumsnede op papier met de voorstelling van een boer die hooi naar een opper draagt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"