fo002021: Spaanse burgeroorlog - Leiseroff, M.
"Zwart-witfoto van Dolores Ibárruri (La Pasionaria), M. Salmeron en Recasens op de slotmeeting van het Wereldvredeskongres (R.U.P.) in het Heizelstadion. Spaanse burgeroorlog. Brussel, 6 september 1936. v.l.n.r. Dolores Ibárruri (La Pasionaria, leidster van de Communistische Partij van Spanje), M. Salmeron (gewezen Spaanse minister), Recasens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"