fo016436: Eerste Wereldoorlog in de Westhoek
"Zwart-witfoto van soldaten aan het werk bij De Snoek (brouwerij) in Alveringem tijdens de Eerste Wereldoorlog. Zicht op een groep soldaten met schoppen en spades in hun hand. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"