fo027216: NCOS project 1720, Bolivië - Fonds voor kleine projecten - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1720; Zwart-witfoto, van een inspectie van de dierengezondheidsdienst. NCOS project 1720, Bolivië - Fonds voor kleine projecten ANED, 1986-1987. Een realisatie van Aned; Asociacion nacional ecumenica de desarvollo. Land/Regio: Bolivië; Code: BOLIVIE/87; Projectnaam: Fonds voor kleine projecten ANED; Series: Projectnummer: 1720; Land/Regio: Bolivië; Code: BOLIVIE/87; Projectnaam: Fonds voor kleine projecten ANED; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"