fi000132: Die Brücke - Zeit im Film
"Film over de luchtbrug naar West-Berlijn, luchthaven Tempelhof, tijdens de blokkade na de Tweede Wereldoorlog. Deze heeft niet alleen een belangrijke rol gespeeld in de heropbouw van dit deel van de stad, maar dankzij de brug werden ook vriendschappen gesmeed tussen de West-Berlijnse bevolking en de Amerikaanse en Britse piloten. Propagandafilm. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"