fo026624: Bezoek Louis Tobback aan De Morgen in Gent - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van Lois Tobback Louis, in gesprek met personen tijdens zijn bezoek bij De Morgen, Gent 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"