fo026186: Langerbrugge scheepswerven 1982 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de arbeiders die aan het werk zijn op de scheepswerven te Langerbrugge 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"