fo035402: Agalev/Groen
"Kleurfoto genomen tijdens een feestje van Agalev-Gent, vemoedelijk tijdens het voorlezen van de goede verkiezingsresultaten. Met onder andere Filip Watteeuw, Dirk Holemans en Conny Delannoy. 1994 ? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"