te004569: Brieven van Pierken, Uit mijnen Albuum, Konsijl de Girre in 't Sapeurke - Van den Berghe, Frits; Minne, Richard (Koekoek 2(1932)32)
"Een kort stripverhaal verschenen in het humoristisch weekblad Koekoek in de rubriek Brieven van Pierken, uit Mijnen Albuum. Onderaan gesigneerd door Pierken alias Frits Van Den Berghe, tekst door Richard Minne. Koekoek, 2de jaargang - nr 32, 08 dec. 1932. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"