520.0219: Dossier betreffende de zaak Natuurreservaten / Natuurpunt en De Belgische Natuur- en Vogelreservaten / Natuurpunt Beheer e.a. versus de stad Mechelen, het Vlaamse Gewest en de nv E.G. Events Management over de vergunning voor de bouw van een loods op een perceel te Walem (Mechelen) - Natuurpunt
"Collection: Natuurpunt; Biografie: 1. Korte beschrijving Natuurpunt is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging die tot doel heeft om kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen te beschermen . De werking bestaat uit vier pijlers: • aankopen, beheren en openstellen van natuurgebieden • ondersteunen van lokale afdelingen en organiseren van activiteiten • vergroten van kennis over de natuur door de ondersteuning van natuurstudiegroepen en hosten van het portaal waarnemingen.be • deelnemen aan het maatschappelijk debat en bepleiten van meer en betere natuur