fo018204: Hendrik de Man in de Haute Savoie - Andrieux, Louis
"Zwart-witfoto van Hendrik de Man met Gisèle (dochtertje van een boer uit de buurt) spelend in de sneeuw in de Haute Savoie in Frankrijk, december 1943. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"