fo026785: Luckas Vander Taelen - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van Luckas Vander Taelen, politicus voor Agalev/Groen aan het woord tijdens een partijmeeting. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"