Eerste conferentie : Europees Parlement/Plaatselijke Besturen : het Europa van de gemeenten : door de conferentie aangenomen documenten, notulen van de plenaire vergaderingen en de werkgroepen (Brussel: Europees Parlement, 1994)
"Op titelpagina: De plaatselijke besturen voor een Europese Unie met een grotere betrokkenheid van de burger, meer democratie en meer solidariteit"