Integratie is in, integratie waarin? - Exteen, Walter (Zonder Pardon : maandelijks kontaktblad van het Homofielencentrum Brussel ; vanaf (1980) feb : Brussels homo-maandblad)
"Walter Exteen Fonds Suzan Daniel (FSD)"