De aktie van de Socialistische Fraktie in het Europees Parlement - Clemmens, Robert (Leuven: Robert Clemmens, 1967)
"Licentiaatsverhandeling KUL, faculteit Economische en Sociale wetenschappen, sectie Politieke en Sociale Wetenschappen"