af015465: Wie zich verenigt krijgt gezeik - Spitz; Amnesty International Vlaanderen
"Affiche van Spitz uitgegeven in 2006 door Amnesty International Vlaanderen voor de mensenrechtenweek. Afbeelding: fotomontage van twee vliegen en een spons in een afvoerputje. Tekst: WIE ZICH VERENIGT KRIJGT GEZEIK. Ook al doet ie geen vlieg kwaad. Wereldwijd worden nog ontelbare mensen bedreigd, vervolgd en terechtgesteld omdat ze lid zijn van een vakbond, oppositie voeren of opkomen voor hun rechten. Amnesty International vecht hiertegen. Mensenrechten verdedig je met vuur. Dus koop die kaars tijdens de Mensenrechtenweek. Amnesty International www.amnesty.be. SPITZ. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"