Wat zegde, wilde, eiste Antwerpen bij monde van zijn burgemeester Mr. Lode Craeybeckx : keuze uit een overvloed van toespraken allerhande van 1947 tot 1967 - Craeybeckx, Lode (Antwerpen: Comité Huldebetoon L. Craeybeckx, 1967)
"Bloemlezing van toespraken van L. Craeybeckx"