pk000624: Voor mijn schoon' ogen moet ge't niet doen. Voor Leuven wel ! - Peeters, Frans (1988)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend Louis Tobback. Tekst : Leuven kan beter. SP open lijst. Tekst op keerzijde : Voor Louis Tobback is uw straat even belangrijk als de Wetstraat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"