af015907: Syrië. Noodtoestand breekt wet - Amnesty International Nederland; Amnesty International Vlaanderen
"Affiche uitgegeven in 1983 door de mensenrechtenorganisaties Amnesty International Nederland en Vlaanderen voor solidariteit met de Syriërs. Afbeelding: tekening van een hoofd uit prikkeldraad met omwonden ogen. Tekst: SYRIË. NOODTOESTAND BREEKT WET. Amnesty International Nederland, postbus 61501, 1005 HM Amsterdam, telefoon 020-847905, giro 454000; Amnesty International Vlaanderen, Ruelensvest 127, 3030 Heverlee (Leuven), telefoon 016-227632, banknr 068-068 4871-78. Lees ook het rapport over Syrië. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"